15/6 Vill Ha Sommar!! <3



Det måste bli VARMT och SOLIGT NUUU!!!!! Me Like!!!!!

15/6

Har jobbat idag igen...Sliter som f*n på ryggen kan jag lova! Jag har piss trisst men Maria kommer snart hit för att göra mig piggare :P
Gick upp 05:30 idag så som i torsdags och fredags :S Jag är ingen morgon människa men det är bara att bita ihop :)

Jag och min älskade Mange håller på och packar förfullt. De e inte långt kvar nu <3 :D
Och så har Mange semester snart, JIPPI!!! :D Vi ska ha myssss!!!

Jag e såå himla seg fattar inte ja menar jag jobbar ju bara 5 timmar åt gången fast idag jobbade jag en halv timma extra. Det blir ju pengar i slutändan :)
Sitter och lyssnar på Bandit Rock (finns ingen bättre radio kanal) Me Love xD
Nej nu måste Majsan komma hit!!! Jag trtåkar ihjäl!!

KjAm KjAm

13/6

Åhh va trött jag e... Jobbade igår på städfirman i Uppsala och sen kom jag hem och käkade...sen körde jag massa fyllon i en LIKBIL cadillac (eller hur de nu stavas) från 1972 :D Det e Rulls och Mange, Ejsan, Åsa, Rulle, Annelie och Maria ett tag åkte med ;D Den e 6. Meter lång så det gällde att hålla ut i svängarna ;D Sen så åkte vi rund i stan och sen ut på landet :P Komm hem sisådär klockan 03:00 inatt. Har varit skit seg hela dagen. Jag och Mange åkte och käka pizza och sen för att fortsätta med packningen ;D Längtar sååå himla mycket tills vi Flyttar!!!


Brudarna :)<3

Saknar ER!!! :( <33

6/6 Nationaldagen

E ute hos Malin och Pontus och firar Pontan...de e ganska många här.
E bakis från igår, tog fan STUDENTEN ju!!! Så jäkla kul asså :D Men har lite ångest idag...kommer ju aldrig mer gå i skolan. Kommer nog kännas värre senare. Saknar vissa redag också :( Och ska man hitta jobb... har bara 2 sommarjobb än så länge. Shit kan inte fatta att man inte ska tillbaka till skolan i höst.
Jag och Mange ska snart  åka vidare till Ejsn med flera... får se hur kul de blir...

RSS 2.0